Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Počela su otkazivanja najavljenog: Gojira i Bullet For My Valentine ništa od turneja ni koncerata u RH

Francuska metal mašina Gojira uslijed trenutne situacije odgađa početak europske turneje, a time i nastup u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova koja je bila zakazana za 31. siječnja 2022.

Prenosimo izjavu benda Gojira: “Zbog trenutne Covid situacije i restrikcija diljem Europe nažalost moramo odgoditi prvi dio europske turneje koja je trebala početi 17. siječnja u Helsinkiju i završiti 9. veljače u Bordeauxu. Radimo na tome da pronađemo nove datume za sve odgođene nastupe, a o tome ćemo vas uskoro obavijestiti. Čuvajte ulaznice koje će vrijediti za nove datume. Uskoro ćemo svi iskusiti iscjeljujuću moć glazbe, hvala vam na strpljenju i razumijevanju.”
Novi datum koncerta bit će objavljen uskoro. Povrati novca za one kojima taj termin neće odgovarati krenut će nakon što bude poznat novi datum.

Metal veterani Bullet For My Valentine uslijed trenutne situacije odgodit će europsku turneju, a time i nastup u Tvornici
kulture planiran za subotu 12. veljače 2022. godine. Novi datum zagrebačkog koncerta bit će objavljen uskoro.

Prenosimo izjavu Bullet For My Valentine: “Jako smo razočarani što moramo objaviti da se naša europska turneja, koja je trebala krenuti krajem mjeseca, odgađa. Zbog Covid restrikcija i situacija u mnogim zemljama, nažalost ne možemo doći svirati za vas. Radimo na potvrdi novih datuma za vremena kada bi se restrikcije trebale smanjiti. Želimo vam pružiti najbolji mogući nastup i jedva čekamo da se vratimo. Veselimo se vidjeti vas uskoro”.

 

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame