Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA Zabava

Mr.Lee & IvaneSky feat. Prlja (Let 3): Tvoje su priče Eiffelov toranj – Hm, art, ne? :)

Raspjevali su se dobrano Prlja i Ivana Mazurkijević za singl ‘’Tvoje su priče Eiffelov toranj’’ projekt Mrleta i Ivane. Iako nije pretjerano jasno mimo refrena “probudi me nađi me” što i o čemu zapravo pjevaju i što predstavljaju cvijeća i boje i mrakovi u spotu, to je onda vjerojatno art kad se ne razumije :). Tu nam je dosta pomoglo da sami pjevači ispričaju onda o čemu je riječ.

Dugo se tražila pjesma koja bi bila stvarni duet s nepretencioznim hrvatskim tematskog zapleta, i evo nas na ovoj priči dvoje ljudi koji umorni od života ipak odluče još jednom pokušati nešto pokrenuti. Naravno, govorimo o strasti življenja i kako je treba tu i tamo ponovo reanimirati – rekla nam je  Ivanka Mazurkijević i dodala: ‘’Prljin vokal je predivan, Mrletov doprinos velik, a moja sreća ostvarena! Pjesma je na hrvatskom i nema skriveno značenje. Točno piše što jest – da su naše priče Eiffelov toranj.’’

Pjesmu je i ovaj put ekranizirao art direktor Saša Hess s kojim kreativni dvojac surađuje već neko vrijeme. Tekst potpisuje Ivanka Mazurkijević, glazbu su radili Ivanka i Mrle, a aranžman i produkciju Mrle koji za pjesmu kaže kako je nastala dok se vozio u liftu prema samom vrhu Eiffelovog tornja. ‘’Ivanka i ja imamo prekrasne glasove i bilo je pitanje trenutka kad ćemo ih sjediniti u nekoj pjesmi. I eto, stigao je i taj trenutak. Meni je osobno ovo jedna od najdražih vokalnih suradnji iz više razloga. Kao prvo pjesma mi je baš srcu mila, kao drugo cijeli proces nastanka i realizacije je iz sfere “više od igre”, a kao treće baš sam sretan što sam dobio priliku podijeliti mikrofon s velikom prijateljicom i umjetnicom, takve trenutke treba cijeniti i biti zahvalan na njima. Dodao bih i to da sam sretan zbog toga što smo Ivanka i ja u ovoj pjesmi točno ono što jesmo, nit prepametni nit preglupi.’’ – poručio je Prlja o suradnji. Bravo za umjetnost. (CD/PR)

6/10

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame