Aktualno Celebrities film Glazba moda POP COOLTURA sex showbiz Zabava

Euforična Lana Del Rey: “Watercolor Eyes” na soundtracku teen hit serije

Druga sezona Emmyjem nagrađene serije „Euphoria“ već je krenula, a ususret izlasku soundtracka koji je iznimno važan dio ove tinejdžerske drame, predstavljen je i prvi singl – „Watercolor Eyes“ u impresivnoj izvedbi Lane Del Rey. Pjesma je od ovog petka dostupna i na svim glazbenim servisima.

Tinejdžerska serija s nagrađivanom glumicom i pjevačicom Zendayom u glavnoj ulozi premijerno je prikazana 2019. godine te ubrzo postala nadaleko poznata, ne samo po scenariju, nego i vrhunskom izboru starih i suvremenih glazbenih klasika koji sjajno prate srednjoškolsku dramu, ali i po fenomenalnoj originalnoj glazbeni osmišljenoj od strane glazbenika i producenta poznatog kao Labrinth („Still Don’t Know My Name“, „All For Us“, „Formula“…).

Hit serija redatelja Sama Levinsona ove veljače trijumfalno se vratila s novim epizodama, a vjerni pratitelji s nestrpljenjem očekuju i glazbeni album koji prati živote omiljenih im likova. Nadolazeće službeno izdanje najavljeno je za kraj veljače i sadržavat će pjesme osmišljene ciljano za atmosferu novih i mračnijih epizoda.

Najavni singl „Watercolor Eyes“ u izvedbi Lane Del Rey objavljen je u pratnji minimalistične vizualizacije s tekstom pjesme

U međuvremenu, aktualno i iznimno hvaljeno studijsko izdanje Lane Del Rey, „Blue Banisters“, i dalje osvaja slušatelje diljem svijeta. Ukupno 8. po redu i 3. u nizu u prethodnoj iznimno produktivnoj godini, stiglo je na krilima, još uvijek jednog iznimno hvaljenog albuma  -„Chemtrails Over The Country Club“. Oba izdanja našla su se među najprodavanijim albumima 2021. godine što je Lani Del Rey osiguralo titulu glazbenice s najbrže rastućom prodajom u posljednjem stoljeću.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame