Aktualno Celebrities Glazba Kritike POP COOLTURA showbiz TOP VIJEST Zabava

Vojko V: TT33 – Fantastičan spot, duhoviti reper i užasan fail od pjesme

Splićanin Rino Barbir, jedan od stalnih suradnika predvodnika nove rap generacije hrvatskih zaštitnika ritma i rime, najveća je zvijezda nove stvari i novog spota Vojka Vrućine a ka Vojka V. On i njegove maštovite kreativne ideje svaku Vojkovu pjesmu dižu za 100% na novi nivo koji bez njegovih video ekranizacija ne bi postigle toliko obožavanje od fanova i šireg broja slušatelja.

Cijela je vojska suradnika uključena u realizaciju ovog projekta i po svim standardima kao i njegovi dosadašnji video spotovi spadaju u sam vrh domaće glazbene video produkcije, ali pjesma je nastavak downfalla kakav je bio i “Obama” u kojoj je surađivao sa Z++.

Nije jasno kako se tako duhovitom i darovitom rap pjesniku može desiti ovakav fail. Tekstualno je stvar još vrlo ok s obzirom da je riječ o popularnom “tetejcu”, priručnom oružju domaćih “gangstera” s kojima se Vojko duhovito sprda. Ali instrumental i njegov flow je grozan. Kao da se namjerio dodvoriti cijeloj novog trap generaciji mladih i netalentiranih repera koji u previše autotune efekta skrivaju svoju nemuzikalnost. Šteta. Čekamo povratak na genijalnost “Kako to”, “Ne može”, “Moja lipa”, “Umoran” i ostalih genijalnih stvari. (Ivan Perić)

10/10 (spot)

2/10 (pjesma)

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame