Aktualno Celebrities POP COOLTURA showbiz Zabava

Rasprodan Jimmy Carr u Zagrebu, istu večer dodan još jedan nastup: Poznati stand up komičar svjetskog glasa trlja rukama

Jimmy Carr, najpoznatiji Netflixov komičar u rekordnom vremenu je rasprodao nastup u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koji će se održati 15. studenog.

Potaknut velikim interesom Jimmy Carr će istog datuma na istom mjestu, odmah nakon završetaka prvog nastupa održati i Late Night Show. Carr je svoju popularnost širom svijeta produbio trima Netflix specijalima.

Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom što su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Showa, The Late, Late Showa i Late Night s Conanom O’Brienom.

Britanski Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika diljem svijeta pa se Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodano više od 480 tisuća ulaznica, što je broj koji planira nadmašiti prije kraja 2022 godine. Poznat je po briljatnim, često i bezobraznim šalama na rubu “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora – njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno, urnebesno iskustvo. U Lisinski dolazi sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame