Aktualno Festivali Glazba inmediasres POP COOLTURA PRIRODA & DRUŠTVO showbiz SVAŠTARA Zabava

Zabrana izvođenja i reproduciranja cajki u ugostiteljskim objektima i na terasama: Gradić Đurđevac uvodi novu “Komisiju za šund” :)

“Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produljenje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada. Od 24. lipnja do 26. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama. U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba”, stoji u odluci gradskih vlasti povodom ovogodišnje manifestacije Picokijade.

Ne zna se tko će i kako kontrolirati izvođenje primjerene glazbe i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga ne budu pridržavali, ali na tragu smo novog pokušaja uvođenja “Komisije za šund”. Mala revolucija na pomolu ili samo pucanj u prazno.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame