Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Diddy feat Bryson Tiller: “Gotta Move On” – Još jedan od nepotrebnih pop rap povrataka lika koji nikad nije skužio autorstvo

Sean „Diddy” Combs povratak na scenu novim singlom „Gotta Move On” s Brysonom Tillerom. „Gotta Move On”, pjesma koja je obrada hita Toni Braxton i H.E.R., ujedno je prvi objavljeni singl s dugoiščekivanog novog albuma kojeg će, u partnerstvu s Motown Recordsom, objaviti njegov vlastiti label LOVE RECORDS. 

Zavodljivu groovy pjesmu koja predstavlja Diddyjevu evoluciju u zvuku prvi se put moglo čuti na Billboardovim dodjelama nagrada 2022. godine. Za sam početak večeri u kojoj se održavala dodjela, Diddy se udružio s Brysonom Tillerom kako bi izveo najnoviju pjesmu. Njima se potom pridružio i Jack Harlow te izveo Billboard Hot 100 no. 1 hit – „First Class”. Diddy i Teyana Taylor zaokružili su performans tako što su napravili homage za pokojnog repera The Notorious B.I.G.-a pjesmom „Mo Money Mo Problems”. Valja istaknuti da je video ovog nastupa na YouTubeu u međuvremenu prikupio više od 2 milijuna pregleda, a zanimljivo je i da je Diddy bio domaćin te izvršni producent Billboardove dodjele nagrade, i to točno 25 godina otkako je osvojio svoju prvu Billboardovu nagradu za debitantski album „No Way Out”.

U međuvremenu je najavljeno da će glazbeni mogul i kulturni pionir biti nagrađen BET nagradom, odnosno prestižnim priznanjem za životno djelo. Željena nagrada odaje počast industrijskim divovima koji ne samo da su značajno oblikovali kulturu kroz svoju opsežnu karijeru, već su bili i transformativni lideri koji dosljedno nadahnjuju generacije uvijek iznova postavljajući više standarde kvalitete.

Osim što je jedan od najprodavanijih glazbenika u povijesti, Diddy je i jedan od najuspješnijih glazbenih producenata svih vremena.  Kulturna ikona i inovator Combs producirao je i kreativno oblikovao zvuk za superzvijezde kao što su Mary J. Blige, The Notorious B.I.G., Mariah Carey, Jennifer Lopez, Boyz II Men, Britney Spears, Kanye West i mnogi drugi.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame