Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Najbezveznija pop rap zvijezda Drake ima novi album: „Honestly, Nevermind” wow, kako neuzbudljivo :)

Rap i R&B zvijezda Drake iznenadio je fanove novim izdanjem koje je objavljeno bez prethodne najave! Album „Honestly, Nevermind“ traje nešto manje od sat vremena, a sadrži 14 pjesama među kojima je i jedna suradnja. Paralelno je otkriven i spot za singl  „Falling Back”, što je ujedno prva pjesma s izdanja nakon introa. „Falling Back” i  „Honestly, Nevermind” odsad su dostupni na svim glazbenim platformama.

Desetominutni video režirao je Director X, a u njemu se pojavljuje i slavni košarkaš Tristan Thompson. Spot uključuje i poruku  „Free YSL”, referirajući se time na YSL (Young Stoner Life Records) glazbenike koji se trenutačno nalaze u zatvoru. Obožavatelji su počeli pretpostavljati da će Drakeov sedmi studijski album biti inspiriran klupskom glazbom kada ga je DJ i producent Carnage, koji je radio na šest pjesama na albumu, opisao kao  najveći dance album svih vremena“. Uključivanje drugih predstavnika elektronske glazbe iz cijelog svijeta kao što su Ry X&Me i Rampa bila je finalna potvrda da je dance glazba podloga albuma.

Producenti koji su se našli na albumu su Noah “40” Shebib, Tay Keith, Vinylz i Cubeatz, a u rad na projektu također su bili uključeni Black Coffee, Carange, Gordo, Beau Nox, Alex Lustig, Kid Masterpiece, Richard Zastenker, Rampa, &Me i Klahr.

„Honestly, Nevermind“ stiže nakon Drakeovog albuma iz 2021. „Certified Lover Boy” koji je završio na vrhovima ljestvica, a uključivao je suradnje s najvećim hip hop imenima kao što su Jay-Z, Travis Scott, Future i Young Thug; tim izdanjem ostvario je i nominaciju za Grammy 2022. za najbolji rap album.

Tagovi
Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame