Aktualno Celebrities Glazba POP COOLTURA showbiz Zabava

Vraća se Eros Ramazzotti: Oh ne, još i to

Na radost velikog broja obožavatelja diljem sveta a našu redakcijsku žalost, konačno je najavljen glazbeni povratak jednog najvoljenijeg talijanskih pjevača i globalne zvijezde Erosa Ramazzottija. U velikom stilu, novim singlom „AMA“ poznati glazbenik najavljuje studijski album „BATTITO INFINITO“ čiji se izlazak očekuje sredinom rujna. Nova pjesma manifest je obnovljenom umjetničkom identitetu nagrađivanog kantautora. U više od 35 godina karijere Erosa Ramazzotti prodao je 70 milijuna albuma, njegova glazbe do danas je preslušana više od milijarde puta na globalnim glazbenim servisima gdje se sada može slušati i najnovija pjesma.

AMA dolazi uz poruku univerzalne ljubavi, himna je slobode i poziv slušateljima da budu ono što vole i žele biti, bez ograničenja i barijera. Poziv da se osjećaji slave u svim oblicima ujedno je samo početak te se s nestrpljenjem očekuje što je sve ovaj veliki umjetnik pripremio.

BATTITO INFINITO“ jedinstveni je internacionalni projekt koji spaja novo studijsko izdanje sa svjetskom turnejom. Najavu albuma prati i najava čarobne avanture koja će se odigrati od rujna 2022. do svibnja 2023. godine, a koja će ovog autora dovesti pred publiku nekih od najznačajnijih svjetskih gradova širom sveta, kako bi uživo zajedno proslavili novi album.

„Razmišljao sam o posebnim koncertima kao o najboljem načinu da proslavim izlazak nove glazbe. Bio sam uključen u svaku fazu procesa i vodio sam računa o detaljima i nijansama. U svakom od ovih nastupa bit će utkan dio mene i moje priče. Jedva čekam ponovo sresti i zagrliti svoje fanove, jer smatram da je to najbolji način da se ovo kompleksno vrijeme ostavi iza nas te da ponovo počnem stvarati, zajedno s njima“, kaže Eros o najavljenim planovima.

Redakcija

Redakcija

Komentari

Reklame